lördag 23 mars 2013

Föreläsning

Hej!

 

Bor du i Västeråstrakten? Och vill komma på en föreläsning om min långsegling? Här har du chansen:

 

 

"MARINEDECK och Antes Båtvarv AB inbjuder härmed till en spännande föreläsning av ensamseglaren Milo Dahlmann. Kom, se och lyssna på den första svenska kvinnan som korsade Atlanten helt ensam. Milo kommer nu i en exklusiv föreläsning berätta om sin senaste resa ”Mot pingvinernas land”. Vi kommer att under ungefär 90 minuter få lyssna till denna fantastiska resa från planering till hemkomst.

När: Måndagen 22 April Kl 19.00 (insläppet börjar 18.00)

Var: Nybyggeskolans Aula. Bygatan 1, Västerås

Pris 150:- då ingår kaffe eller The och smörgås. Biljetter köpes på Antes Båtvarv AB bokning via mejl och betalning sker på plats (kontant) andreas.tedbrant@antesbatvarv.se

Sista anmälningsdag är 15/4 2013

Det kommer även finnas lotteriförsäljning med fina priser i vinst.

Efter föredraget kommer det finnas möjlighet att köpa Milos bok signerad för endast 250:- Överskottet från denna kväll kommer att tillfalla Sjöräddningssällskapets station i Västra Mälaren, och deras insamling till en ny sjöräddningsbåt."

 

Hälsningar

Milo

 

2 kommentarer:

 1. Anonym24/3/13

  Fel adress har krypit in...Bygatan 26 ska det vara!!! MVH Andreas Tedbrant

  SvaraRadera
 2. Hej Milo,

  Jag är en beundrare på avstånd, och kommer så förbli så låt dig inte skrämmas.
  Jag har läst dina böcker lyssnat på ditt föredrag och blivit betagen av hur lätt jag tar till mig av det du skriver och säger. Inte så att jag tappar hakan mer som att du tillhöra det folk som jag drömmer om. I mina ögon och öron är du glädje och seriositet, hoppfull och realistisk, balanserad och utflippad. Allt gott o Leva väl!

  Anders

  SvaraRadera