tisdag 28 januari 2014

Föreläsningar och lite annat

Hej!

 

Jag har börjat arbeta som instruktör i Hjärt-och-lungräddning och första hjälpen för Sjöskolan i Stockholm. Utbildningen ingår i Fartygsbefäl klass VIII. Det är verkligen kul att få lära människor att kanske kunna rädda en annan människas liv, och samtidigt kunna använda mina erfarenheter om hur och vad som går att göra till havs när någon råkar illa ut.

 

Båtmässorna i både Göteborg och Stockholm närmar sig.

I Göteborg har Havs- och Vattenmyndigheten ett heldagsprogram den 9 februari (11.00-15.00) som har temat ”Att förvekliga ett miljövänligt båtliv”. Jag kommer att föreläsa där, exakt vilken tid vet jag tyvärr inte ännu.

I Stockholm kommer Havs-och Vattenmyndigheten att ha något liknande den 2 mars, då jag också kommer att föreläsa.

Och sista helgen på Älvsjömässan kan den som är intresserad av långsegling lyssna på olika föreläsare både lördagen och söndagen, bland annat Lars Hässler och Sven Yrvind. Själv pratar jag på söndagen (9/3) klockan 11.00.

 

Förutom detta är jag inbokad hos en hel del  båtklubbar, företag och föreningar runt om i landet. Hinner trots det med att jobba på Södersjukhusets akutmottagning, men inte heltid! Jag känner mig priviligierad att kunna ha olika arbeten som lär mig något nytt och utvecklar mig hela tiden.

 

Ha det gott!

Milo

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar